Въпросник за определяне на възможностите за получаване на външно финансиране

Разделът "Онлайн Консултант" е интерактивен консултантски инструмент, чрез който можете да получите необходимата информация и становище, при попълване на комплексен въпросник. След като преминете през всички задължителни полета и натиснете бутона "изпрати" инструментът генерира готовото запитване, което получаваме в нашата система. Екипът ни разглежда попълнената информация, изготвя и изпраща до Вас максимално пълен и конкретен отговор в рамките на 5 дни.

Електронната комуникация не може да замени личния контакт и нашият екип е готов на персонални срещи, за да насочи вниманието си върху проблематиката на Вашите въпроси. Свържете се с нас директно за персонален разговор и комуникация.

С настоящия текст "Европул Кънсалтинг" ЕООД декларира, че получената информация ще бъде разглеждана като търговска тайна и като такава не може да бъде разгласявана, а използването и ще се осъществява по предназначение, при условия на пълна конфиденциалност.

Въпросите отбелязани със * се попълват задължително

captcha

Европул Кънсълтинг ООД Ви уведомява, че си запазва правото да се свърже с Вас при възникване на допълнителни въпроси, относно Вашето запитване. Благодарим Ви.